Squire Artists
Image default
Hobby en vrije tijd

Op een leuke manier alles over vogels leren tijdens een dagje weg met kinderen in Avifauna

Is er een vogelliefhebber in jullie gezelschap of willen jullie gewoon graag een leuk dagje weg met de kinderen? In beide gevallen is Avifauna de ideale bestemming. Tijdens een dagje weg met het gezin en de kinderen naar dit vogelpark heeft namelijk iedereen het zeker naar zijn of haar zin. In het park leven de mooiste en meest bijzondere vogels. Sommige vogels kan je van een afstand bewonderen en zij komen ook liever niet dichtbij. Maar andere soorten kan je juist van heel dichtbij meemaken. Zoals de grote kolonie Lori’s die je tijdens het voermoment zelf mag voeren met cupjes nectar. 

Leer de leukste feitjes over alle bijzondere vogels

Tijdens de voermomenten van de vogels is er een verzorger bij die jullie van alles leert over de vogels. Zorg dus dat jullie tijdens jullie dagje weg met het gezin deze voermomenten, die alleen in het hoogseizoen worden gehouden, niet missen. Ook zijn er diverse vogeldemonstraties in het park. Ervaar hoe het klinkt als er een vogel vlak boven je hoofd langs zoeft en bekijk wat voor manieren vogels hebben om hun prooi te doden. Met alle vogeldemonstraties en voermomenten hebben jullie een gevuld dagje weg met de kinderen. Maar er is nog meer te beleven in het park. Er is namelijk een enorme speeltuin waarin zowel jonge als oudere kinderen naar hartenlust kunnen ravotten. 

Niet alleen voor één dagje weg met het gezin

Willen jullie niet één dagje weg met de kinderen, maar liever meerdere dagen achter elkaar? Het is ook mogelijk om te slapen in het viersterrenhotel Van der Valk Avifauna. Jullie hebben dan gratis toegang tot het park en de speeltuin. Zo kan je gemakkelijk je bezoek aan het vogelpark een dagje rekken. Ook voor zakelijke bijeenkomsten is het park een geschikte locatie. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig en een wandeling in het vogelpark is een leuke ontspanning tussendoor.