Squire Artists
Image default
Groothandel

Op zoek naar een horeca espresso koffiemachine nabij Eindhoven?

Heb je een horecabedrijf en ben je op zoek naar een goede horeca espresso koffiemachine in de buurt van Eindhoven? Bij EKS vind je talloze professionele horeca espressomachines. Maar ook op het kantoor of thuis kun je een horeca espresso koffiemachine uit de regio Eindhoven goed gebruiken. Ook zijn er speciale koffiemachines voor op kantoor of thuis beschikbaar, zodat je niet per se een horeca koffiemachine hoeft aan te schaffen.

Horeca

Om je gasten te verrassen met een heerlijk kopje cappuccino of latte macchiato is een horeca espresso koffiemachine uit de regio Eindhoven een absolute must. De machines leveren koffie van de beste kwaliteit. Daarnaast bieden deze een ruime keuze wat betreft verschillende koffiesmaken. Met één druk op de knop is de koffie in een mum van tijd gemaakt en dankzij de innovatieve schuimtechniek wordt de koffie voorzien van een perfect egale, crèmige laag melkschuim.

Onderhoudsservice

De espresso koffiemachines zijn op zo’n manier ontworpen, dat deze bijna niet stuk kunnen gaan. Mocht dit onverhoopt toch een keer gebeuren, hoef je niet in paniek te raken. EKS biedt namelijk een eigen onderhoudsservice, wat wil zeggen dat de technische service meteen contact met je opneemt. Als het probleem niet op afstand is te verhelpen, zal een medewerker bij je langskomen. Indien het probleem niet direct opgelost kan worden, krijg je een vervangende horeca espresso koffiemachine te leen.

 

De service

Naast een goede onderhoudsservice, biedt het bedrijf ook een goede service in het algemeen. EKS doet alles voor zijn klanten. EKS vindt het belangrijk om de producten steeds te blijven ontwikkelen en op die manier een steeds betere kwaliteit te bieden. Daarnaast is snelheid erg belangrijk. Ook klantvriendelijkheid staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Dit uit zich in het feit dat klanten altijd op één staan en het bedrijf erg betrouwbaar is en altijd zijn afspraken nakomt.

https://www.ekskoffie.nl/