Squire Artists
Image default
Gezondheid

Persoonlijke zorg bij deze verloskundigenpraktijk vlak bij Oosterhout

De zwangerschap is een spannende periode. Er komt allerlei informatie op je af en het is soms lastig om goed geïnformeerd beslissingen te nemen waar je je ook fijn en prettig bij voelt. Het liefst zou je persoonlijk advies krijgen van een verloskundige die je meeneemt gedurende je hele zwangerschap, bevalling en kraambed. Gelukkig zijn er verschillende kleinschalige verloskundigenpraktijken te vinden die je een vertrouwd gezicht geven tijdens deze unieke periode in je leven. Ben je woonachtig in de omgeving van Breda? Dan is Verloskundigenpraktijk Nintu in Breda, vlak bij Oosterhout, een dergelijke kleinschalige praktijk waar je bij terecht kunt.

Een vertrouwd gezicht

Bij deze verloskundigenpraktijk in Breda, naast Oosterhout, werken twee verloskundigen die hun cliënten persoonlijk begeleiden en altijd voor een vertrouwd gezicht zorgen. De specialisten nemen maximaal tien tot twaalf zwangeren per maand onder hun houden, wat ver onder het gemiddelde ligt binnen Nederland. Zo kiezen ze er heel bewust voor om meer tijd te nemen per cliënt en diens partner. Ze geloven in het creëren van een vertrouwensband door jouw wensen, behoeftes en verwachtingen altijd voorop te stellen. Voor afspraken nemen ze écht de tijd. Tijdens de intake heb je een uur de tijd om al je vragen te stellen en jezelf goed te informeren over wat je kunt verwachten. Door het kleine aantal zwangeren die per maand in de praktijk onder zorg zijn is de kans groot dat jouw verloskundige bij jouw bevalling is. Door deze continuïteit van de zorg neemt de kans op complicaties af en heb je altijd een vertrouwd gezicht aan je zijde in deze spannende periode.

Meld je aan

Ben je ook op zoek naar een kleinschalige verloskundigenpraktijk in Breda of Oosterhout en omstreken? Meld je aan bij Verloskundigenpraktijk Nintu voor persoonlijk advies en begeleiding en zorg voor een vertrouwd gezicht die je bijstaat tijdens dit hele proces. Je meld je eenvoudig aan via het contactformulier op de website. De praktijk is beschikbaar tijdens kantooruren en is voor spoedgevallen 24/7 te bereiken.

https://www.verloskundigenpraktijknintu.nl/