Squire Artists
Image default
Gezondheid

Zoek je een tandartsenpraktijk in Nijmegen?

Dan bent u bij het Mondzorgcentrum Takenhofplein, dé tandartsenpraktijk in Nijmegen, aan het juiste adres.

Het mondzorgcentrum Takenhofplein is sinds 2016 geopend en biedt onder één dak alle disciplines aan op het gebied van mondzorg. Bij deze moderne tandartsenpraktijk ben je dus welkom voor al jouw tandheelkundige behandelingen.

Het Mondzorgcentrum Takenhofplein biedt verschillende behandelingen. Zo kun je er terecht voor de volgende specialistische behandelingen: tanden bleken, orthodontie, implantaten, klikgebit, kunstgebit, facings, mondhygiënist en kronen en bruggen. Een professioneel en groot team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten staat voor u klaar met een van deze behandelingen.

Waarom deze tandartsenpraktijk in Nijmegen?

Het Mondzorgcentrum Takenhofplein heeft verschillende voordelen en dat maakt dat zij de uiterst geschikte praktijk zijn in Nijmegen en omstreken voor al uw behandelingen op het gebied van mondzorg.

Bij het Mondzorgcentrum Takenhofplein zijn er geen lange wachtlijsten in tegenstelling tot bij andere tandartsenpraktijken. Nieuwe patiënten kunnen dus snel terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Daarnaast staan uw wensen als klant voorop. Het Mondzorgcentrum Takenhofplein levert een persoonlijke begeleiding en aanpak, waardoor u een gerichte zorg krijgt. Hierbij is er ook alle begrip voor angst. Bent u bang voor de tandarts? Dan wordt er rekening mee gehouden en vindt een behandeling plaats in kleine stapjes. Als u ernstige pijnklachten heeft dan krijgt u voorrang. Aangezien pijnklachten zeer vervelend zijn wordt u nu dezelfde dag geholpen.

Als laatste is het Mondzorgcentrum Takenhofplein een supermoderne praktijk waarbij iedereen welkom is! Ongeacht leeftijd, uw geloof of inkomsten bent u van harte welkom en zorgt het team van het Mondzorgcentrum Takenhofplein ervoor dat u een passende behandeling krijgt in een voor u aangename setting.

Neem direct contact op

Bent u dus opzoek naar een tandartsenpraktijk in Nijmegen, neem dan direct contact op met een van de specialisten van het Mondzorgcentrum Takenhofplein. Online kunt u zich inschrijven of een afspraak maken voor de tandarts, mondhygiënist of orthodontie. Het Mondzorgcentrum Takenhofplein neemt dan telefonisch contact met u op voor een overleg.