Squire Artists
Image default
Vakantie

Vang de grootste vissen tijdens een fantastische karpervisvakantie

Recreatiepark De Groote Vliet is de perfecte locatie voor een karpervisvakantie, dankzij een visvijver met voldoende vis. Een andere fijne bijkomstigheid is dat het chalet direct aan het water gelegen is.In het midden van dit mooie vakantiepark ligt namelijk een grote visvijver met verschillende vissen, zoals karpers. Verder vindt u hier behalve grote karpers ook snoeken, snoekbaarzen, witvissen, palingen, voorns en brasems. En wat ook erg handig is, u kunt uw visgerei gewoon huren bij de receptie. Zo hoeft u uw visspullen niet helemaal van huis mee te slepen. Zo wordt het ook nog eens een heel relaxte karpervisvakantie.

Geniet van de schitterende omgeving

In uw vakantiehuis dat direct aan het water is gelegen, zijn ook honden toegestaan. Zo hoeft u uw trouwe viervoeter niet thuis te laten en kan deze ook genieten van de natuur. Want Recreatiepark De Groote Vliet ligt midden in een groene omgeving. U kunt hier naar hartenlust wandelen met uw trouwe viervoeter. In sommige gedeelten van dit natuurgebied mag uw hond lekker rennen, zonder dat hij aangelijnd hoeft te worden. Omdat in uw vakantiehuis honden zijn toegestaan, kunt u genieten van een heerlijke vakantie met uw hond. En dat alles midden in de natuur op een prachtige plek.

Verken de omgeving gedurende dagtochten

Recreatiepark De Groote Vliet is gelegen in de natuur, maar er zijn ook nog allerlei andere dingen te doen. Ga een dagje uit naar oude steden als Enkhuizen, Medemblik en Hoorn. U bezoekt al deze mooi plekjes vanuit uw vakantiehuis waar honden worden toegestaan. Blijft u liever op het park voor een karpervisvakantie? Dit gezellige recreatiepark heeft genoeg faciliteiten beschikbaar voor een geslaagde vakantie. Wanneer gaat u op vakantie naar dit prachtige vakantiepark? De vriendelijke medewerkers verwelkomen u graag. U bent het hele jaar door welkom. Het hele jaar door worden er ook allerlei activiteiten voor jon en oud georganiseerd en u kunt in alle gevallen gewoon de hond meenemen, aangezien die is toegestaan in uw vakantiehuis.