Squire Artists
Image default
Vakantie

Een vakantiehuis midden in de natuur waar honden zijn toegestaan

Bent u op zoek naar een heerlijk plekje om tot rust te komen deze zomer? Wilt u de zomerse dagen doorbrengen in een vakantiehuis midden in de natuur in West-Friesland waar honden ook zijn toegestaan? Houdt u van vissen en wilt u een karpervisvakantie plannen deze zomer? Dit alles is mogelijk in Recreatiepark De Groote Vliet. Hier kunt u tijdens uw karpervisvakantie verblijven in een prachtig vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Deze vakantiehuizen zijn voorzien van alle gemakken en u kunt zelf vissen vanuit uw eigen huisje! In dit prachtige park zult u zeker tot rust komen met uw familie of vrienden.

Wat houdt een karpervisvakantie in bij dit park?

Wanneer u graag vist in uw vrije tijd, kunt u bij Recreatiepark De Groote Vliet uw hart op tijdens een karpervisvakantie. Het gehele vakantiepark is gelegen aan het water en honden zijn toegestaan. In deze waterrijke omgeving kunt u naast vissen ook heerlijke wandelingen maken of de nabij gelegen dorpjes en steden bezoeken. Een dagje naar Hoorn, Enkhuizen of Alkmaar is goed mogelijk. Echter is er op het vakantiepark ook genoeg te doen voor iedereen. U kunt een bootje huren en het water op. Ook voor de kinderen zijn er speeltoestellen, sportvelden en is er een tennisbaan. Niemand zal zich vervelen tijdens deze vakantie.

Geniet van de natuur en alle accommodaties

Bij het vakantiepark is er meer dan genoeg parkeergelegenheid. Er bevindt zich ook een wasserette en een gezellig eetcafé. Hier kunt u aan allerlei activiteiten meedoen en een heerlijk hapje eten. Komt u deze zomer uw karpervisvakantie houden in Recreatiepark De Groote Vliet? Boek dan snel een vakantiehuis waar honden ook zijn toegestaan en kom met heel de familie langs. U heeft hier de keuze uit 7 verschillende typen vakantiehuizen. Welke past het beste bij uw gezelschap? Ze heten u van harte welkom bij dit gezellige vakantiepark in de schitterende natuur van West-Friesland.