Squire Artists
Image default
Vakantie

Vastgoed investeren op vakantieparken

Heeft u plannen om uw vermogen te investeren en heeft u daarbij al eens aan vastgoed investeren gedacht? Het is één van de diverse manieren om in de huidige tijdsgeest écht rendement te behalen over uw vermogen. Vastgoed is over het algemeen waardevast en het biedt mogelijkheden om een vast rendement met een lange looptijd te realiseren. Vastgoed investeren op vakantieparken neemt ook stevig toe. Zo kopen steeds meer particulieren een vakantiehuis als investering met een vast en hoog rendement. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u hier ook onderdeel van worden.

Vastgoed investeren als alternatief

In de laatste jaren zien we de spaarrente uitsluitend dalen; vastgoed investeren is hét alternatief geworden om uw vermogen uit te breiden. Bijkomend voordeel; de hypotheekrente is laag en daarom is een belegging in vastgoed extra interessant. Wel is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden voordat u begint met investeren in vakantiehuizen- of parken. Jaarlijkse kosten die u heeft zijn het onderhoud van ieder huisje en de kosten die om de hoek komen wanneer er iets kapot gaat. Daarbij komt nog eens dat vakantieparken u kunnen laten betalen voor het managen van een resort. Investeert u niettemin in Center Parcs, dan krijgt u gegarandeerd een hoog rendement.

Fiscale voordelen en zekerheid

Investeren in vastgoed bij een vakantiepark biedt u fiscale voordelen en daardoor meer zekerheid. U investeert in een waardevast element in binnen- of buitenland. De rendementen kunnen variëren tussen de 3% en 5% op vaste basis en met een looptijd van circa 15 jaar. Om precies te weten in welk type vakantiewoning u investeert, is het handig om voldoende informatie aan te vragen. Krijg zelf een inkijkje in de staat van de woning en u kunt met een gerust hart starten met vastgoed investeren tegen een hoog rendement.

 

https://www.centerparcs-vastgoed.be/