Squire Artists
Image default
Vakantie

Als particulier beleggen in winstgevend vastgoed

Bent u de mogelijkheden voor investeren in vastgoed aan het bekijken? U denkt misschien dat beleggen in vastgoed als particulier niet toereikend is; niets is minder waar. Als particulier heeft u vele mogelijkheden om te investeren in vastgoed en hier een winstgevend project van te maken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de investering in vakantiewoningen, zoals die van Center Parcs Vastgoed. Dit bedrijf biedt u een veilige en zorgeloze vorm van beleggen in vakantiewoningen.

Geniet van zekerheid op de lange termijn

Wanneer u als particulier besluit te beleggen in vastgoed, profiteert u van zekerheid op de lange termijn. Zo is het mogelijk om een meerjarig contract met Center Parcs Vastgoed af te sluiten. Het is zelfs een optie om een contract voor 15 aaneensluitende jaren af te sluiten. U heeft op deze manier geen omkijken naar uw recreatiewoning maar geniet wel van zekerheid. Bovendien keert Center Parcs Vastgoed u gegarandeerd een vaste huuropbrengst uit. Is het vastgoed waarin u geïnvesteerd heeft gedurende een kwartaal niet volledig bezet? Geen probleem. Wat de bezettingsgraad ook is, u ontvangt ieder kwartaal de opbrengst van uw cottage.

Investeren in vastgoed is rendabel

Wanneer u eerder al heeft geïnvesteerd in vastgoed, kent u de voordelen. Maar bent u ook bekend met de voordelen van beleggen in Center Parcs Vastgoed? Deze organisatie heeft ruim 50 jaar aan kennis en ervaring en biedt u daarom altijd professionele begeleiding tijdens het aankoopproces. Bovendien heeft u geen omkijken naar beheer en onderhoud; het bedrijf onderhoudt uw accommodatie.

Ontdek de mogelijkheden voor u

Bent u geïnteresseerd om als particulier te investeren en beleggen in vastgoed? Dan is Center Parcs Vastgoed zeker een profitabele optie. De deskundige medewerkers van dit bedrijf vertellen u graag meer over alle mogelijkheden die hiervoor zijn. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact met hen op.

 

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/