Squire Artists
Image default
Banen en opleidingen

PADI duiken op je eigen tempo

Heb je moeite om een cursus in een grote groep te volgen, omdat het chaotisch en onpersoonlijk kan zijn? Bij Duikcentrum de Aalscholvers starten ze regelmatig met nieuwe cursussen in kleine groepen. De groepen bestaan uit één of twee personen, waardoor de instructeurs persoonlijke aandacht voor jou hebben. De cursus is laagdrempelig en wordt geleidelijk opgebouwd. Bij PADI duiken beginnen ze met de basis vaardigheden en gaan ze steeds een stapje verder. Het tempo wordt bepaald door de cursisten, als jij iets meer tijd nodig hebt voor een bepaalde handeling, zorgen de instructeurs hiervoor. Doordat de groep zo klein is, krijgt iedereen de aandacht die hij of zij nodig heeft.

Leer de kneepjes van het PADI duiken

Bij deze duikschool krijg je les van echte professionals. Ervaren duikers die weten wat ze doen, dankzij hun eigen ervaringen. Bij PADI duiken doe je alle benodigde kennis op tijdens het theoretische gedeelte en alle vaardigheden leer je in kleine stappen in het water. Bij elke cursus en opleiding staat de cursist centraal. Ze geven je realistische trainingen om jou een veilig gevoel te geven wanneer je onder water bent. Het combineren van veiligheid en plezier is voor de medewerkers van deze duikschool een belangrijk aspect van de cursus.

Alles wat je nodig hebt op één plek

Bij Duikcentrum de Aalscholvers heb je alles wat je nodig hebt op één plek. Je kunt hier meerdere cursussen volgen om jezelf te ontwikkelen van beginner tot ervaren trimixduiker. Begin je net met duiken en heb je duikapparatuur nodig of is je duikpak toe aan vervanging? In de winkel van dit duikcentrum kun je alles kopen wat je nodig hebt en helpen ze je ook met het afstellen of monteren van je materiaal. De ervaren medewerkers geven je persoonlijke aandacht en een goede service. Als je geïnteresseerd bent in nieuw duikapparatuur, maar je woont niet in de buurt om even langs te rijden, kun je hun webshop bekijken. Hier hebben ze veel producten op staan, die je gemakkelijk vanuit huis kunt bestellen. Heb je interesse in PADI duiken? Neem dan contact op met Duikcentrum de Aalscholvers!