Squire Artists
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een rijksgediplomeerde brandwacht inhuren

Is er door de gemeente of een andere overheidsinstantie aan u aangeraden om een rijksgediplomeerde brandwacht in te huren, dan komt er veel op u af. Want wat is een rijksgediplomeerde brandwacht eigenlijk, en wanneer u heeft u de diensten van zo’n brandwacht nodig? Een dergelijke brandwacht is iemand die de veiligheid op het gebied van brand, maar ook op andere gebieden, waarborgt. De Brandwachtleverancier levert dit personeel graag voor u. Zo kunt u te allen tijde op een brandveilige manier blijven doorwerken.

Wanneer zet u een rijksgerediplomeerde brandwacht in?

Een Rijksgediplomeerde brandwacht is in te zetten in diverse situaties, bijvoorbeeld bij onderhoud aan sprinkler- en branddetectiesystemen. Ook kan een Rijksgediplomeerde brandwacht van De Brandwachtleverancier ad hoc worden ingezet, bijvoorbeeld als uw sprinklerinstallaties of brandalarm plotsteling dienst weigert. Zo kunt u altijd veilig blijven werken en klanten of andere zakenrelaties ontvangen. Ook wanneer uw brandbescherming niet werkt of onderhoud nodig heeft, is optimale veiligheid namelijk belangrijk, zeker wanneer het stilleggen van uw werkzaamheden niet mogelijk is. Daarom is het inhuren van een Rijksgerelateerde brandwacht in deze gevallen zeer aan te raden, want dan kunt u gewoon doorwerken, terwijl de brandwacht de brandveiligheid waarborgt.

Bespreek alle mogelijkheden

Bent u benieuwd hoe een rijksgediplomeerde brandwacht u kan helpen? Neem contact op met De Brandwachtleverancier, dan maakt een medewerker afspraken met u om te bespreken wat uw hulpvraag is. Zo kan de brandwacht u optimaal helpen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te bespreken wat de reden is van het inzetten van de brandwacht. Ook wordt er besproken welke installaties hij of zij moet vervangen. Zo weet de brandwacht precies wat hij of zij moet doen. De specialist kan bijvoorbeeld de risico’s op brand in de gaten houden en de signalen van brand detecteren, zodat er tijdig ingegrepen kan worden bij een dreiging van brand.

https://www.debrandwachtleverancier.nl/