Squire Artists
Image default
Beauty en verzorging

Bijzondere trouwringen naar wens

Gaat u trouwen en wilt u graag trouwringen die echt iets bijzonders hebben? Dan kunt u waarschijnlijk beter geen standaard trouwringen kiezen bij de juwelier. Een goudsmid die gespecialiseerd is in het maken van trouwringen is een betere optie. Bij bijzonderetrouwringen .nl kunt u terecht voor een goudsmid die de ringen van uw dromen kan verwezenlijken. Aan de hand van uw wensen en ideeën gaan we stapje voor stapje voor u aan de slag om persoonlijke trouwringen te creëren. U wordt meegenomen in het proces, zodat de ringen uiteindelijk volledig naar wens zijn.

Van klassieke tot speciale trouwringen

U kunt bij bijzonderetrouwringen.nl terecht voor trouwringen in alle soorten en maten. Of u nu voorkeur heeft voor een klassieke stijl, of op zoek bent naar hele speciale trouwringen, wij kunnen u verder helpen. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, werkt de goudsmid niet alleen met goud. Ook met materialen zoals platina en titanium weet hij de mooiste ringen te maken. In de trouwringen kunnen verschillende soorten diamanten verwerkt worden. Diamanten slijten niet en blijven altijd glinsteren. Perfect dus voor een ring die u de rest van uw leven zult dragen.

Atelier en studio

Al onze bijzondere trouwringen worden met de hand gemaakt in de edel smederij in Veenhuizen. Hier ontvangt de goudsmid u dan ook graag om te horen wat uw wensen zijn. Hiervoor wordt uitgebreid de tijd genomen, zodat het mooiste resultaat kan worden bereikt. Naast het atelier hebben we ook een trouwringenstudio. Deze bevindt zich in Amersfoort en ook hier bent u van harte welkom. In de studio kunt u onze collectie met exclusieve en aparte trouwringen uitgebreid bekijken en natuurlijk uw wensen kenbaar maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zelfs trouwringen met vingerafdruk kunnen voor u gemaakt worden. Maak vandaag nog een afspraak!

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/