Squire Artists
Image default
Particuliere dienstverlening

Het beste voor uw kat bij deze dierenkliniek in Amsterdam

Katten hebben een speciale behandeling nodig als zij naar de dierenarts moeten. Deze dieren zijn namelijk vaak erg angstig, waardoor het bijvoorbeeld een moeilijke onderneming is om de katten in hun reismandje te lokken. Als dat eenmaal gelukt is, dan biedt de catfriendly clinic van Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam dé oplossing, want hier wordt uw kat op een goede manier behandeld en benaderd. Dit gebeurt op een rustige en vriendelijke manier, zodat uw kat zich zo prettig mogelijk voelt. Want dat is het belangrijkste voor katten. Wanneer zij zich op hun gemak voelen, zijn ze makkelijker te benaderen, en voelen zij zich veilig om de behandeling te ondergaan.

Katten zijn niet hetzelfde als honden

Voorheen werden katten vaak op dezelfde manier behandeld als honden, maar katten hebben een andere behandeling nodig, want zij moeten zich zoveel mogelijk op hun gemak voelen. Daarom is Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam aangesloten bij de ISFM (International Society of Feline Medicine), die speciale richtlijnen heeft opgesteld voor een goede behandeling van katten. Dit betekent dat er bij deze dierenkliniek in Amsterdam alles aan gedaan wordt om het bezoek aan de dierenarts voor uw kat zo stressvrij mogelijk te maken. Zo houden ze er geen trauma aan over, en gaan ze ook de volgende keer makkelijk mee naar de dierenarts.

Goede behandelingen voor uw kat

Ook is het belangrijk dat uw kat de juiste behandeling krijgt. Zo zijn er bijvoorbeeld specifieke aandoeningen die veel bij katten voorkomen, zoals het hebben van vlooien. Bij Dierenkliniek De Pijp in Amsterdam is men gespecialiseerd in het behandelen van zulke kwalen die vaak bij katten voorkomen. Zij gebruiken bij deze behandelingen de beste middelen, die speciaal voor katten ontwikkeld zijn. Ook zijn de medewerkers altijd goed opgeleid en volgen ze regelmatig bijscholingen op het gebied van aandoeningen bij katten, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.