Squire Artists
Image default
Beauty en verzorging

Laat uw haar stijlvol knippen bij deze kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel

Is uw haar de afgelopen periode harder gegroeid dan u dacht en is het weer hoog tijd om een bezoek te brengen aan de kapper? Dan wilt u natuurlijk wel met een mooie, trendy look de kapperszaak uit lopen. Wanneer u in de omgeving woont van Krimpen aan den IJssel, kunt u altijd terecht bij Moniques Hairfashion, dit is een kapper in Krimpen aan de Lek. Het team van deze kapperszaak knipt en styled het haar van dames, heren en kinderen. Zij hebben verstand van de nieuwste trends en helpen u graag met een goede behandeling van uw haar. Bij deze kapper in Krimpen aan de Lek, nabij Krimpen aan den IJssel ontvangen ze u met een bakje koffie en neemt u met een gerust hart plaats in de kappersstoel.

Verwen uzelf met een nieuwe, frisse look

Zit uw haar niet meer zoals u het wilt, of kunt u wel een knipbeurt gebruiken? Verwen uzelf dan met een nieuwe, frisse look met de hulp van deze kapper in Krimpen aan de Lek, nabij Krimpen aan den IJssel. Bij Monique’s Hairfashion voeren ze verschillende behandelingen uit. Natuurlijk staan ze voor u klaar voor het knippen van uw haar, maar u kunt ook voor een hele andere look kiezen door uw haar te laten verven. Ook kunnen ze bij deze kapsalon uw baard scheren met een open mes. Dit is een klassieke manier van scheren. Wanneer u voor een speciale gelegenheid naar deze kapper gaat, kunt u bij hun ook terecht voor uw make-up of voor extensions.

Maak eenvoudig een afspraak bij deze kapper

Ga voor een compleet andere look of voor een mooie knipbeurt langs bij deze kapper in de buurt van Krimpen aan den IJssel. Zij zorgen ervoor dat u met een goed gevoel de deur uit loopt met een fris, nieuw kapsel. Op de website van deze kapper vindt u de verschillende behandelingen die zij aanbieden. U kunt altijd een afspraak met een van hun kappers maken door eenvoudig contact met ze op te nemen.

https://moniqueshairfashion.nl/