Squire Artists
Image default
Beauty en verzorging

Een vrouwenkapper uit Beveren met uitstekende technieken

Een vrouwenkapper uit Beveren waar u moet zijn geweest, is bij Hair by Louella. Wanneer u naar deze specialist gaat profiteert u van medewerkers met een ruime ervaring binnen de branche. De vakkundige specialisten van deze gespecialiseerde kapperszaak zijn op de hoogte van de beste knip- en kleurtechnieken. Zij doen er dan ook alles aan om elke klant met een glimlach te laten vertrekken. Door hun ruime ervaring in het vak hebben zij al heel wat verschillende soorten haartypen behandeld. Dit geldt voor zowel dames als heren. Wanneer u woont in de omgeving van Beveren, bereikt u deze kapper in Clinge al binnen een half uur. Wat deze kapperszaak zo uniek maakt, is dat zij naast haartechnieken ook diverse wellness arrangementen aanbieden. Zo heeft u allerlei verschillende diensten onder één dak.

Een vrouwenkapper die is aangesloten op het kwaliteitslabel

Deze vrouwenkapper in de omgeving van Beveren is aangesloten op het kwaliteitslabel Haarmakers. Dit betekent dat zij merkonafhankelijk werken. Er zijn drie belangrijke waarden die deze specialist belangrijk vindt. Het gaat bij hen vooral om kwaliteit, beleving en educatie. Zij zijn daarom ook constant bezig om zich te blijven ontwikkelen. Op deze manier kunnen zij de beste kwaliteit blijven garanderen. Doordat deze specialist al heel wat verschillende haartypen heeft behandeld, is niets hen te gek. Het allerbelangrijkste voor hen is dat zij alles naar uw wensen uitvoeren. U wilt tenslotte tevreden uit deze kapperszaak lopen.

Profiteer van een kapperszaak die zich steeds blijft ontwikkelen

Wanneer u in de buurt van Beveren op zoek bent naar een vrouwenkapper, gaat u naar deze specialist. Maak snel en gemakkelijk een afspraak via de website van Hair bij Louella. Heeft u een afspraak staan maar bent u helaas verhinderd? Annuleer de bevestiging dan binnen 24 uur kosteloos. Als u dit niet tijdig doet, zal er een bedrag in rekening worden gebracht. Bezoek snel de website en plan uw afspraak.