Squire Artists
Image default
Beauty en verzorging

Ga voor een jeugdige uitstraling door uw jukbeenderen te voorzien van fillers

Krijgt u de laatste tijd vaker te horen dat u een vermoeide uitstraling heeft en maakt dit u onzeker? Dit kan te maken hebben met het feit dat de botstructuur en het onderhuidse vetweefsel in uw gezicht vermindert naarmate u ouder wordt. Dit probleem is gemakkelijk op te lossen door uw jukbeenderen te laten voorzien van fillers. Hiermee krijgt u snel een eenvoudig die jeugdige uitstraling weer terug. Maar bij welke specialist kunt u nu het beste terecht voor een dergelijke behandeling? Het antwoord is; bij Kliniek de Medici in Blaricum, ’t Gooi.

De behandeling nader uitgelegd

Waarom u voornamelijk deze specialist uit Blaricum zou moeten inschakelen voor deze ingreep, is omdat zij zeer deskundig te werk gaan. Zo ondergaat u eerst een grondig onderzoek van uw gezichtsstructuur, zodat u ervan verzekerd bent dat de fillers op de juiste plaatsen in uw jukbeenderen worden geplaatst. U ontvangt hierna een foto waarop u alvast het verwachte eindresultaat kunt bekijken. Vervolgens worden per jukbeen drie tot vijf fillers geplaatst. Deze plekken worden hierna grondig gemasseerd, zodat de kans op bloeduitstortingen zo klein mogelijk is. Na twee tot vier weken komt u opnieuw langs voor een nacontrole. Ongeveer tien tot twaalf weken na het zetten van de fillers op uw junkbeenderen zijn de resultaten het beste zichtbaar. Dit komt omdat rond deze periode ook het collageen in uw gezicht wordt aangemaakt. In combinatie met de fillers geeft dit u die jeugdige uitstraling waar u zo naar verlangt.

Vraag meer informatie aan

Wilt u meer weten over de behandeling? Schroom dan niet om contact op te nemen met de vriendelijke en deskundige specialisten. Zij staan te allen tijde voor u klaar om u van de juiste informatie te voorzien. De contactgegevens vindt u op de website. Bekijk de website ook eens om al foto’s te zien van prachtige eindresultaten van andere cliënten.

https://kliniekdemedici.nl/