Squire Artists
Image default
Beauty en verzorging

Bij deze kapper in Tilburg staan uw wensen centraal

Bij Hair & Looks kunt u voor diverse services terecht. Zo is een standaard was- en knipbeurt uiteraard geen probleem, maar gaan de specialisten van deze kapper in Tilburg complexere behandelingen niet uit de weg. Bent u toe aan een ander kapsel? Laat een basiskleuring doen, high/lowlights of kamstreken aanbrengen. Wilt u geen blijvende veranderingen aanbrengen, maar toch iets nieuws? Permanenten of watergolven is een optie en dit doen de specialisten graag. Heeft u een speciale gelegenheid op de agenda staan? Laat u verwennen met een voedend masker en uw haar vervolgens invlechten of opsteken. Bij deze kapper in Tilburg staan uw wensen centraal.

Een combinatie van een comfortabel bezoek en professionaliteit

Hier blijft het echter niet bij. U op uw gemak stellen is een belangrijk onderdeel van een bezoek aan de kapper, maar professionaliteit kan hier niet ontbreken. De specialisten van Hair & Looks hebben deze combinatie hoog in het vaandel staan. Door bekwaam en klantvriendelijk te werk te gaan hopen zij u een prettig bezoek te bieden. De kennis houdt deze kapper in Tilburg op peil door regelmatige trainingen bij Roverhair te volgen. Hier worden de kappers van de laatste trends op de hoogte gebracht en leren ze over de nieuwste knip- en kleurtechnieken.

Maak kennis met de specialisten van Hair & Looks

Het streven van Hair & Looks is u met een vertrouwd en comfortabel gevoel in de salon te onthalen en u dit gedurende uw bezoek te laten behouden. Bent u benieuwd naar de specialisten van deze kapper in Tilburg? Op de website maakt u eenvoudig kennis en leest u tevens de reviews van eerdere klanten. Bovendien werkt Hair & Looks met vaste tarieven en weet u zo altijd waar u aan toe bent. Heeft uw kapper tijdens een bezoek een product gebruikt dat u thuis wilt hebben? In de webshop is een ruim assortiment aan shampoo, crèmes en conditioner te vinden, die u gemakkelijk besteld en thuis ontvangt.

https://hairandlooks.nl