Squire Artists
Image default
Banen en opleidingen

Een uitzendbureau voor arbeidsmigranten

Is jouw bedrijf op zoek naar nieuw personeel? Dan kun je ervoor kiezen om buitenlandse werknemers aan te nemen. Veel bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om buitenlandse werknemers aan te nemen. Deze mensen worden vaak ingezet voor bepaalde logistieke functies of als productmedewerker of lasser bijvoorbeeld. Als jij ook graag arbeidsmigranten in wilt huren, kun je uitstekend terecht bij het uitzendbureau Flexpeople4U B.V. in Heerhugowaard. Dit uitzendbureau verzorgt de gehele selectieprocedure voor jouw bedrijf en regelt bovendien ook huisvesting, vervoer en de benodigde documentatie. Zo ben je altijd verzekerd van een totaaloplossing voor jouw bedrijf. 

Werving- en selectiekantoor in Gdansk

Met een werving- en selectiekantoor in Gdansk kan het uitzendbureau FlexPeople4U B.V. een groot aantal arbeidsmigranten werven uit Polen. Deze buitenlandse werknemers worden zorgvuldig geselecteerd voor jouw bedrijf, rekening houdend met jouw wensen en het bedrijfsprofiel. In een intakegesprek wordt bepaald of de kandidaat geschikt is en bij jouw bedrijf past. Is dit het geval en wordt de kandidaat aangenomen? Dan verzorgen we ook de complete administratie eromheen, zodat jij daar geen zorgen naar hebt. Wij stellen bijvoorbeeld het arbeidscontract op en zorgen voor de uitbetaling van het loon en vakantiegeld. Wil je graag alle gegevens van de werknemer inzien? Dan vind je deze in het online portaal van Flexpeople4U B.V.

Bespaar loonkosten door arbeidsmigranten in te huren

Het inhuren van arbeidsmigranten via een uitzendbureau levert diverse voordelen op. Zo hoef je zelf niet veel te regelen omdat het uitzendbureau alles voor jou oppakt. Ook bespaart het inhuren van buitenlandse werknemers veel geld. De loonkosten zijn namelijk een stuk lager. Het is niet voor niets dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om hardwerkende arbeidsmigranten in dienst te nemen. Lijkt dit jou ook wel wat? Bezoek dan de website van Flexpeople4U B.V. en neem contact met ze op voor meer informatie.

https://www.flexpeople4u.nl/index.html