Squire Artists
Image default
Banen en opleidingen

Poolse werknemers inhuren via een uitzendbureau

Wil jij met jouw bedrijf Poolse werknemers inhuren voor functies op het land of in de kas? Het uitzendbureau AgriPool Uitzend B.V. helpt je graag verder. Zij hebben al sinds 2016 een succesvol werving- en selectiebureau in Gdansk van waaruit ze diverse kandidaten aannemen voor bedrijven in de agrarische sector in Nederland. Poolse werknemers staan erom bekend dat ze hard werken én ze zijn ook nog eens goedkoper wat betreft loonkosten. Welk bedrijf wil hier nou geen gebruik van maken? AgriPool Uitzend B.V. heeft de oplossing voor al jouw personeelstekorten. Bespreek jouw wensen met deze specialisten en ontdek wat ze voor jou kunnen doen.

Laat de volledige administratie over aan dit uitzendbureau

Als je Poolse werknemers inhuurt via dit uitzendbureau uit Heerhugowaard, zorgen ze niet alleen voor de werving en selectie van de arbeidsmigranten vanuit Gdansk. Ze regelen ook de uitbetaling van de gewerkte uren, het vakantiegeld, vakantiedagen, belastingen en sociale premies. Daarnaast zorgt AgriPool Uitzend B.V. voor het vervoer naar Nederland, de huisvesting van de arbeidsmigrant en de juiste documenten om in Nederland aan de slag te gaan. Dit hoef jij als bedrijf dus niet meer voor de Poolse werknemer te regelen, waardoor jij je volledig kunt focussen op andere belangrijke zaken binnen jouw onderneming. Wil je toch inzicht krijgen in de urenregistratie, facturen en andere informatie omtrent de werknemer? Dan kun je terecht in De online klantenportal. Daar worden alle gegevens van de Poolse werknemer eenvoudig bijgehouden.

Profiteer van de uitstekende service van dit uitzendbureau

Bij AgriPool Uitzend B.V. ben je verzekerd van uitstekende service als je voor jouw bedrijf buitenlandse werknemers wilt inhuren. Zij gaan graag voor jou op zoek naar geschikte kandidaten vanuit hun kantoor in Gdansk. Heb je nog vragen over hun diensten? Neem dan contact met ze op via hun website. Zij staan je graag te woord.

https://www.agri-pool.com/index.html