Squire Artists
Image default
Banen en opleidingen

Keukenmedewerker met oog voor detail

Functie

Je bent gepassioneerd door koken en werkt in koude en warme keukens. Je taak is voornamelijk het bereiden van koude buffetten, kaasplanken, vleesgerechten, ontbijtmanden, barbecuegerechten, … je zorgt voor verschillende bereidingen volgens het recept.

Bedrijfsprofiel:

Bij Genk-klanten zoeken we een creatieve keukenmedewerker (m / v). Onze klanten zijn cateraars die gespecialiseerd zijn in kant-en-klaarmaaltijden en buffetten.

Aanbod

Na de geslaagde overgangsperiode krijg je een contract voor onbepaalde tijd. Je werkt fulltime en bent flexibel qua werktijden. Je werkt elke twee weken een dag in het weekend. Je werkt in een comfortabele supermarkt op de horeca.

Jouw profiel

Je kunt maar beter een aantal jaren ervaring hebben in de (grote) keuken. Je bent heel creatief in het combineren en decoreren van schalen, buffetten, houten panelen etc. Je bent leergierig en gaat aan de slag! U kunt beter een rijbewijs hebben, want onze klanten kunnen er niet met het openbaar vervoer komen. Je spreekt vloeiend Nederlands!

Vlees en vis bereiden (wassen, snijden, bundelen, verpakken etc.), gerechten klaarmaken voor consumptie (uitstalling, samenstelling, sortering etc.), wassen en schoonmaken van groenten en fruit

Geen specifieke leervereisten

https://www.vindazo.be/vacatures/keukenmedewerker.html